Producten

SysCon BVBA stelt u diversiteit en verscheidenheid voor. Hierdoor heeft SysCon BVBA de mogelijkheid tot maatwerk. Wij beschikken over de middelen en de mogelijkheden om zelf systemen samen te stellen die afgestemd worden op de noden en de vragen van onze klanten. Op deze manier kan elk onderdeel in het systeem naar maximale prestatie worden samengesteld en/of vervangen.
Hieronder kunt u een overzicht van onze productgroepen vinden. Voor specifieke vragen omtrent een product kan u steeds bij ons terecht via onze rubriek contact.

Personal ComputersPC

Syscon is gespecialiseerd in het bouwen van pc's en workstations voor privaat én zakelijk gebruik. Momenteel bieden we naast ons maatwerk drie standaardconfiguraties : Budget, Redundant en Game.

ServersServers

Voor KMO bedrijven is Syscon uw partner bij de samenstelling, plaatsing en onderhoud van uw servers. Naast ons maatwerk bieden we momenteel twee types aan : de HP ML 350G5 en de Supermicro Superserver.

NotebooksNotebooks

Zowel voor bedrijven als voor particulieren en/of zelfstandigen heeft Syscon het juiste aanbod van draagbare computers. Syscon levert o.a. Asus, Acer, HP, Lenovo en Toshiba.

NetwerkproductenNetwork

Syscon levert al uw netwerkproducten en/of accessoires. Routers, switches, draadloze apparatuur, hoge kwaliteit kabels, patchkasten, racks, enz... Bovendien komen de meeste van deze producten met een levenslange garantie!

Printer / Scanner / Fax / CopierPrinter

Scanners, printers, copiers en faxen zijn een onmisbaar onderdeel van de kantoorinrichting. Maar wie deze apparaten wil aanschaffen, wordt geconfronteerd met een woud aan (aanschaf)mogelijkheden en aanbieders. Syscon zorgt dat u het juiste materiaal ter beschikking heeft!

Monitoren / LCDLCD

Zoekt u een LCD monitor? Syscon kan u helpen met de keuze van uw monitor. Van design monitor tot game monitor en van business monitor tot professionele LCD schermen voor fotografische doeleinden.

AccessoiresAccessoires

Een DVB-T tuner om televisie te zien op uw computer, een speciale muismat, een hoge resolutie camera, een sound-system voor uw iPod, het zijn slechts enkele voorbeelden van de accessoires die we kunnen leveren!